Tjänster för företag och kandidat

Rekrytering och Interimlösningar

Connect

Vi är specialisterna som arbetar på uppdrag av företag, advokatbyråer och organisationer från olika branscher som vill ha ett kvalitetssäkrat, snabbt och kostnadseffektivt genomfört uppdrag. Vi vet att rätt kompetens är en kritisk framgångsfaktor och vi hjälper er att hitta rätt kompetens genom en effektiv rekryteringsprocess. Vi arbetar både med search och urvalsrekrytering och kan erbjuda ett flertal testverktyg.

Flexibiliteten innebär att vi tillämpar olika rekryteringsmetoder, ofta i kombination med varandra, och förstärker kunden just när och där denne vill och behöver. Det sistnämnda betyder att vi också tar oss an avgränsade delar i en rekryteringsprocess. 

Vi levererar kvalitet till våra kunder. Och vi är effektiva när vi gör det. Som alla vet tar det tid att bygga relationer, därför är vårt nätverk och vår fingertoppskänsla helt avgörande.

Interimlösningar

Ibland uppstår situationer som kräver en snabb lösning. Och ibland vet man att ett resursbehov är tillfälligt eller att det ändrar karaktär efter en tid. Oavsett skäl så finns det många tillfällen då man är i behov av en snabb och flexibel lösning.

Von Feilitzen & Partners tillhandahåller interimslösningar för specialistbefattningar såväl som för chefstjänster. Vi har ett unikt konsultnätverk av proffs med gedigen erfarenhet.

Våra konsulter har alla sina specifika kunskaper och erfarenheter. Det bästa är därför att kontakta oss. Då kan vi tillsammans ta fram den lösning som passar dig bäst. Då kan du också dra nytta av vår erfarenhet, i både planering och genomförande.

Det är effektivt för dig som kund att anlita oss.

Du är välkommen att kontakta oss på mail rosita@vonfeilitzen.se alternativ mobiltelefon +46-735405707. 

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Stockholm

Strandvägen 47
114 56 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor