Jobb: Randstad Sweden söker ytterligare en Bolagsjurist

Titel Randstad Sweden söker ytterligare en Bolagsjurist
Plats Stockholm
Jobbinformation

Randstad är ett av världens största HR-serviceföretag med över 600 000 anställda i fler än 39 länder. Vi erbjuder lösningar inom bemanning, rekrytering och omställning. För dig som söker jobb erbjuder vi lediga tjänster inom i princip alla branscher och yrkesområden med spännande karriärmöjligheter.

2016 förvärvade Randstad det nordiska bemanningsföretaget Proffice Group. Samma höst bytte Proffice namn till Randstad. Randstad Group har sitt säte i Amsterdam, Holland. Det var här Randstad grundades 1960 och i princip uppfann den flexibla arbetsmarknaden i Holland. Sedan dess har mycket hänt. Storleken gör Randstad till en stabil partner. Men det är den nära, personliga kontakten med våra konsulter och kunder på lokal nivå som är nyckeln till vår framgång.

Läs mer på www.randstad.se

Randstad Sweden söker ytterligare en Bolagsjurist

Till vårt kontor i Stockholm söker vi ytterligare en kommersiellt intresserad bolagsjurist med fokus på allmän avtalsrätt, arbetsrätt, och personuppgifter. Vi tror att du har 2 till 4 års erfarenhet och ett stort intresse för dessa frågor.

Rollen är strategiskt viktig för Randstad Sweden Group och du kommer att skriva, granska och förhandla avtal, ge råd och utbilda internt. Tjänsten kommer att innebära att du har stora kontaktytor inom hela företaget som till exempel avdelningarna för HR, IT och Marknad & Kommunikation men självfallet även med affärsverksamheten. I tjänsten ingår även ett nära samarbete med IT avdelningen i informationssäkerhetsfrågor och att också ha de internationella kontaktytorna inom Randstad Group inom relevanta rättsområden.

Du kommer att ingå i ett internationellt strategiskt viktigt projekt avseende personuppgiftshantering som ska vara klart i början av nästa år där din roll kommer att vara att ansvara för projektet från legal tillsammans med de övriga funktioner som arbetar i projektet och att sedan implementera det i Sverige. Som bolagsjurist i Randstad Sweden Group kommer du att självständigt handlägga en stor mängd juridiska frågor och ge service till hela den svenska organisationen.

En stor del av arbetet kommer att bestå av att förhandla, upprätta och granska avtal likväl som att ge råd till organisationen i samband med upphandlingar, både kund- som leverantörsavtal. Vidare kommer du att upprätta, förbättra och implementera avtalsmallar samt att kontinuerligt utbilda verksamheten inom relevanta rättsområden.

Arbetet kräver självständighet likväl som en förmåga att arbeta i team vilket innebär att du bör tycka om att ge en hög grad av service och vara flexibel men med bibehållen integritet. I rollen som bolagsjurist ingår att arbeta strategiskt, identifiera möjligheter och risker samt tillvarata Randstad Sweden Groups intressen. Du är analytisk, engagerad, professionell och nytänkande. Vidare är du en god kommunikatör och har goda kunskaper skriftligt såväl som muntligt i svenska och engelska.

Du kommer att rapportera till chefsjuristen för Randstad Sweden Group AB. Välkommen med din ansökan med CV, personligt brev och betyg och intyg till: rosita@vonfeilitzen.se så snart som möjligt, dock senast den 31 augusti 2017. Om du har några frågor kan du även kontakta Rosita på 073-540 5707. Urval sker löpande och intervjuer kan påbörjas innan ansökningstidens slut.

Ansök nu