Jobb: Jurist till SBAB

Titel Jurist till SBAB
Plats Stockholm
Jobbinformation

Jurist till SBAB i Stockholm

Bank & finansbranschen är under stor förändring. Med hållbarhet i fokus driver vi förändring och vi vill leda utvecklingen inom vårt område boende och boendeekonomi. Förändrade kundbeteenden och digitaliseringen med ökad transparens, skapar stora möjligheter för oss. Vi växer och tar marknadsandelar. Vårt värderingsdrivna arbetssätt med inkluderande ledarskap och självdrivande medarbetare tar oss beslutsamt framåt med tempo.

Vi utökar nu vår Juristavdelning med ytterligare en jurist placerad i på vårt kontor i Solna. Tjänsten är en utmanande och utvecklande möjlighet för en jurist med intresse för bank- och finansfrågor. Rätt person kommer att få möjligheten att arbeta med frågor rörande bank- och finansrätt samt avtalsrätt. Därutöver innehåller rollen allmän affärs- och bolagsjuridik samt juridisk rådgivning till affärsverksamheten.

Genom att vara en del av vår juristavdelning innebär det att man ofta står i händelsernas centrum med många kontaktytor både internt och externt där det uppmuntras att vara en del av utvecklingen i ett spännande företag och affär.

För att lyckas med rollen tror vi att du är en jurist med mycket goda kunskaper i de rättsområden som är centrala för bankens verksamhet och med många års erfarenhet från bank- och finans eller annan relevant verksamhet.

Som person har du lätt för att samarbeta, ett prestigelöst och enkelt förhållningssätt samt gärna delar med dig av dina kunskaper. Du har självklart en hög integritet. För att lyckas i rollen behöver du ha en mycket god kommunikativ förmåga och du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska såväl muntligt som skriftligt. Vi sätter även högt värde i att du är affärsmässigt inriktad, handlingskraftig och har en positiv attityd.

Låter det spännande? Känner du någon som skulle passa?

I denna rekrytering samarbetar vi med von Feilitzen & Partners. För mer information kontakta rekryteringskonsult Rosita von Feilitzen, telefon 073-540 57 07. Skicka din ansökan med CV, personligt brev, betyg och intyg till rosita@vonfeilitzen.se snarast. Behandling av inkomna ansökningar och urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan.

 

Ansök nu