Jobb: Fylgia söker biträdande jurist till obeståndsgruppen

Titel Fylgia söker biträdande jurist till obeståndsgruppen
Plats Stockholm
Jobbinformation

Fylgia söker biträdande jurist till obeståndsgruppen

För att möta ökad efterfrågan söker vi nu dig som arbetat på advokatbyrå med obeståndsrättsliga frågor, såsom biträde i konkursförvaltning och företagsrekonstruktioner, under något eller några år. Vi ser gärna att du som söker även är tingsmeriterad. Din huvudtillhörighet kommer att vara i obeståndsgruppen men du kommer även kunna få tillfälle att bredda din verksamhet och tillhöra ytterligare någon av våra verksamhetsgrupper.

Förutom utmärkta juridiska kunskaper och mycket goda kunskaper i engelska, ser vi gärna att du som söker är en driftig person som besitter en vilja och förmåga att bygga nätverk och skapa långsiktiga relationer med såväl kollegor som klienter. Du har ett stort affärsintresse och du trivs i konsultrollen. Det är en självklarhet för dig att vara intresserad av och engagerad i klienternas verksamhet. Du trivs med att arbeta självständigt med mycket eget ansvar, har ett sinne för affärer samt en serviceförmåga utöver det vanliga. Är du dessutom en prestigelös person, som värdesätter ett öppet arbetsklimat där man utbyter erfarenheter och har nära till skratt kommer du garanterat att både trivas och utvecklas hos oss.

På Fylgia blir du en del av en uppskattad byrågemenskap som präglas av professionalitet, affärsmässighet och hög kvalitet. Vi lägger stor vikt vid att ständigt modernisera våra arbetssätt både för att öka klientnöjdheten och för att på bästa sätt främja utveckling och kompetenshöjning för våra medarbetare.

I denna rekrytering samarbetar vi med von Feilitzen & Partners. Skicka din ansökan med CV, personligt brev, examensbevis samt relevanta betyg och intyg till rosita@vonfeilitzen.se. Vi vill ha din ansökan snarast och senast den 30 augusti 2017. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rosita von Feilitzen via epost eller per telefon 073-540 57 07.

På Fylgia arbetar vi brett inom svensk och internationell affärsjuridik och erbjuder våra klienter fullservice i alla affärsjuridiska frågor. Vi vill ha långsiktiga relationer med våra klienter och skapar det genom hög tillgänglighet, personlig kontakt och ett stort engagemang för klienternas verksamhet. Läs mer på www.fylgia.se

 

Ansök nu