Jobb: Föräldravikariat inom arbetsrätt, med visst fokus på digital information

Titel Föräldravikariat inom arbetsrätt, med visst fokus på digital information
Plats Stockholm
Jobbinformation

Installatörsföretagen söker arbetsrättsjurister till Stockholm

Installatörsföretagen är en bransch- och arbetsgivarorganisation som bildats av Elektriska Installatörsorganisationen EIO och VVS Företagen. Ny teknik och nya
krav på smarta lösningar gör att våra marknader överlappar varandra. Vi representerar över 3 600 medlemsföretag i installationsbranschen. Företag som, med sina 50 000 medarbetare, förser Sverige med värme, ventilation, vatten, el- och teleteknik. En betydande andel av företagen är småföretag. Installatörs-företagen har runt 100 medarbetare och finns representerade på 11 orter i landet.

Inom Avdelningen Arbetsmarknad arbetar för närvarande 10 personer. Vi arbetar med arbetsrätt, kollektivavtal och förhandling, lönebildning och arbetsmiljöfrågor. Hos oss finns utrymme att utvecklas på många sätt, på både bredd och djup.

Vårt motto är: Vi finns i våra medlemsföretags vardag och jobbar för deras framtid.
Allt vi gör utgår utifrån vår värdegrund – engagemang, kompetens och utveckling.
Läs gärna mer på: www.installatorsforetagen.se

Föräldravikariat inom arbetsrätt, med visst fokus på digital information

Som vikarie söker vi dig som är jurist eller har annan högskolebakgrund där arbetsrätt ingår. Du bör ha arbetat minst något år och vara intresserad av arbetsrätt och arbetsmarknadsfrågor. Intresse för företagande och företagandet villkor är också viktigt.

Du kommer precis som våra övriga förhandlare och jurister att arbeta med rådgivning och information, göra rättsutredningar och beroende på din bakgrund, även arbeta med utbildning, centrala förhandlingar och arbetsgruppsarbeten med våra fackliga motparter.

Dina personliga egenskaper – ambition, samarbetsförmåga och en vilja att jobba serviceinriktat. Du bör ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Extra meriterande för denna tjänst är erfarenhet och intresse av att ta fram och
arbeta med juridisk, digital information för vår nya webb som är under utveckling.

För rätt person kan det här vikariatet bli en språngbräda till utveckling och
så småningom andra intressanta arbeten inom arbetsmarknadsområdet.

Vikariatet kommer att vara under en period av 10-12 månader.

I denna rekrytering samarbetar vi med von Feilitzen & Partners. För mer information kontakta rekryteringskonsult Rosita von Feilitzen, telefon: 073–540 57 07. Skicka din ansökan med CV, personligt brev och betyg till rosita@vonfeilitzen.se.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag den 29 maj 2017.

Varmt välkommen med din ansökan.

Ansök nu