Jobb: Eversheds Sutherland Advokatbyrå söker jurister till verksamhetsområdena Corporate/M&A och Process

Titel Eversheds Sutherland Advokatbyrå söker jurister till verksamhetsområdena Corporate/M&A och Process
Plats Stockholm
Jobbinformation

Eversheds Sutherland Advokatbyrå söker jurister till verksamhetsområdena Corporate/M&A och Process

Om Eversheds Sutherland

Eversheds Sutherland Advokatbyrå tillhör Eversheds Sutherland (Europe) Ltd och bildar tillsammans med Eversheds Sutherland LLP en av världens största fullservicebyråer. Eversheds Sutherland sysselsätter globalt över 2 300 jurister fördelade på 61 kontor i 29 länder. Samtidigt är det en lokal svensk advokatbyrå, med stor förståelse för de utmaningar klienterna står inför på den svenska marknaden. Eversheds Sutherlands kontor i Stockholm sysselsätter för närvarande ett trettiotal medarbetare och tillhandahåller expertis inom de allra flesta affärsjuridiska områden och branscher, både inom Sverige och internationellt.

Arbetsbeskrivning Corporate/M&A-gruppen

Som biträdande jurist inom Corporate/ M&A kommer du att arbeta i internationell miljö med transaktioner, investeringar, och bolagsrätt i nära samarbete med övriga kompetensområden på byrån. Vi blir en del av vårt team och du kommer att arbeta nära våra delägare och biträdande jurister.

Arbetsbeskrivning Process-gruppen

Som biträdande jurist inom process och tvistelösning kommer du att utreda tvistelösningsfrågor och arbeta med såväl domstolsprocesser som svenska och internationella skiljeförfaranden. Vi blir en del av vårt team och du kommer att arbeta nära våra delägare och biträdande jurister.

Vem vi söker

Vi söker dig som har tre till fem år erfarenhet av något av områdena Corporate/M&A eller processer och tvistelösning från en annan affärsjuridisk byrå och som vill fortsätta att utvecklas hos oss i en starkt internationell miljö. Det är viktigt att du, förutom att ha goda juridiska kunskaper, har ett stort intresse för verksamhetsområdet, är flexibel, ambitiös och har hög social kompetens. Du är prestigelös och håller en hög standard i ditt arbete och trivs med att arbeta i team. Stora delar av arbetet är av internationell karaktär, varför det är utomordentligt viktigt att du uttrycker dig väl i både tal och skrift på engelska och naturligtvis i svenska.

Vad vi erbjuder

Som biträdande jurist hos Eversheds Sutherland erbjuds du ett varierande och roligt arbete på en internationell advokatbyrå med centrala och fina lokaler på Strandvägen 1. Möjligheter till arbete vid andra Eversheds Sutherlands kontor runt om i världen finns och uppmuntras. Vi satsar på kompetensutveckling i form av utbildning, mentorskap och feedback för att du ska få möjlighet att utvecklas och nå din fulla potential. Vi ser dig som en investering och hoppas på en långsiktig och ömsesidigt framgångsrik relation som kan leda till delägarskap.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med von Feilitzen & Partners. Skicka din ansökan med CV, personligt brev, examensbevis samt relevanta betyg och intyg till rosita@vonfeilitzen.se. Vi vill ha din ansökan senast den 30 augusti 2017. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rosita von Feilitzen via epost eller per telefon 073-540 57 07.

Ansök nu