Jobb: Bolagsjurist till Fabege

Titel Bolagsjurist till Fabege
Plats Solna
Jobbinformation

Fabege är ett fastighetsbolag med focus på stadsutveckling och kommersiella fastigheter. Vi utvecklar attraktiva och hållbara stadsdelar med moderna kontor, bostäder och ett brett utbud av service –tillsammans med strategiska partners. Verksamheten är starkt koncentrerad till delmarknader med hög tillväxt i Stockholmsområdet; Stockholms innerstad, Arenastaden, Solna Business Park och Hammarby Sjöstad. Både vårt perspektiv och ägande är långsiktigt och vår passion är att skapa rätt förutsättningar för alla som bor, verkar och vistas i våra områden. Läs gärna mer om oss på www.fabege.se

Bolagsjurist till Fabege

Vi söker en bolagsjurist med erfarenhet och intresse av affärer samt minst fem års erfarenhet från bolag och/eller advokatbyrå med tonvikt på fastighetsrätt. Rollen som bolagsjurist är bred och spänner över flera rättsområden, men det ett fokus på hyresrätt, kommersiella avtal och entreprenadrätt. Erfarenhet från hyresnämnden och/eller arbete med tidiga skeden, såsom exploateringsavtal och plan- och bygglagsfrågor, är också meriterande.

Du kommer att rapportera till, och ha ett nära samarbete med, chefsjuristen.

Som bolagsjurist jobbar du i nära samverkan med bolagets övriga enheter. Du kommer framförallt att stötta uthyrnings-, förvaltnings- och projektorganisationen, men även lämna löpande rådgivning till övriga delar av verksamheten. Du har sinne för affärer, förhandlingsvana och god samarbetsförmåga. Det är mycket viktigt att du är självgående, tar egna initiativ och ansvar för dina uppgifter med ett strukturerat angreppssätt och driver processer vidare. Andra viktiga egenskaper är prestigelöshet, och integritet.

Fabege har kontor på flera ställen i Stockholm och du kommer att arbeta från samtliga kontor. Huvudkontoret ligger i Arenastaden i Solna.

Kontakta Rosita von Feilitzen hos von Feilitzen & Partners som vi samarbetar med i denna rekrytering om du har frågor kring tjänsten. Rosita når du på telefon 073-540 57 07 eller skicka genast din ansökan med CV, personligt brev och betyg till rosita@vonfeilitzen.se dock senast den 27 oktober 2017. Intervjuer kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan

Ansök nu