Jobb: Bolagsjurist till Coor service management

Titel Bolagsjurist till Coor service management
Plats Kista
Jobbinformation

Coor Service Management är Nordens ledande serviceleverantör och erbjuder alla de servicetjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Coor levererar allt från lösningar inom administration, logistik, drift av personalmatsalar, konferenslösningar och lokalvård till fastighetsdrift, tekniska säkerhetslösningar, energioptimering och lokaloptimering. Coor tar ett stort ansvar för sitt agerande i förhållande till kunder, medarbetare, leverantörer, miljö och samhället i stort. Coor bildades av byggkoncernen Skanska 1998 och har idag runt 7 000 medarbetare främst i Sverige, Finland, Norge och Danmark och en årsomsättning på cirka 7 500 MSEK.

Kunder inkluderar bl.a. SAS, Sandvik, Statoil, ICA, Volvo, Ericsson, NCC och Vattenfall.

Sedan juni 2015 är bolaget noterat på Nasdaq Stockholm. Coors huvudkontor ligger i moderna lokaler i Kista.

Coor Service Management söker ytterligare en bolagsjurist med placering på huvudkontoret i Kista

Till vår juristavdelning, som består av chefsjurist och tre bolagsjurister, söker vi dig med cirka 3-5 års erfarenhet från välmeriterad advokatbyrå och med goda studieresultat.

Vi erbjuder en intressant tjänst som kommer att spänna över många olika rättsområden, varför du bör ha en bred kompetensprofil och vilja att arbeta som generalist. Vanligast förekommande uppgifter är inom områdena kommersiell avtalsrätt och transaktioner. Erfarenhet från outsourcing är meriterande, liksom erfarenhet av transaktioner och IT/IP, men det finns inte något krav på erfarenhet från dessa områden. Vi hjälper dig att komma in i rollen.

Som jurist på Coor får du möjlighet att lära känna en verksamhet till fullo. Exempelvis bistår du med att skriva och förhandla affärsavtal och hjälper därefter organisationen med avtalstolkning och stöd vid de frågor som dyker upp.

Du är van att arbeta självständigt och tycker om att ge service till verksamheten. Du är lätt att samarbeta med och bra på att knyta kontakter. Vidare är du lugn och pragmatisk som person och har hög integritet.

Du kommer att rapportera till chefsjuristen och arbeta nära de övriga bolagsjuristerna och bolagets koncernledning, men även övriga funktioner inom företaget.

Koncernspråket är engelska varför vi förutsätter att dina kunskaper i engelska liksom svenska är utmärkta i tal och skrift.

Det förekommer resor inom Norden i begränsad utsträckning.

Vi erbjuder förutom en spännande tjänst, konkurrenskraftiga villkor och möjlighet till god balans mellan arbete och fritid.

Visst låter det som en intressant kombination?

Stämmer beskrivningen in på dig vill vi gärna att du skickar in CV, personligt brev och betyg till Rosita von Feilitzen hos von Feilitzen & Partners som vi samarbetar med i denna rekrytering. Om du har några frågor går det bra att ringa Rosita på 073-540 57 07. Ansökan skickas snarast till rosita@vonfeilitzen.se. Urval kommer att ske löpande och vi hälsar dig välkommen med din ansökan.

Ansök nu