Jobb: Bolagsjurist till Beijer byggmaterial

Titel Bolagsjurist till Beijer byggmaterial
Plats Sollentuna
Jobbinformation

Beijer Byggmaterial är hela Sveriges byggpartner och har över 100 års erfarenhet av byggmaterialförsäljning med våra 66 byggvaruhus från Malmö till Kiruna. Beijer ska vara den största och mest uppskattade partnern för professionella byggare, leverantörer & fastighetsägare. Vårt löfte till marknaden är att vara pålitliga, enkla och relevanta, något som även ska spegla arbetet internt inom Beijer Byggmaterial.

BEIJER BYGGMATERIAL söker en erfaren bolagsjurist till kontoret i Sollentuna

Vi söker

Beijer Byggmaterial befinner sig i en spännande fas och söker därför till vårt Servicekontor en erfaren bolagsjurist med ca 6-8 års erfarenhet från advokatbyrå och bolag. Vi söker dig med en bred bakgrund och som vill fortsätta att arbeta brett inom flera olika rättsområden. Områden som är viktiga är kommersiell avtalsrätt, bolagsrätt, fastighetsrätt – särskilt kommersiell hyra och arrende, GDPR, konkurrensrätt och finansiering. Erfarenhet från transaktioner och att utbilda är också viktigt likväl som att du är van att skriva, granska och förhandla avtal. Att skapa mallar, utforma policys och strategier för att driva verksamheten framåt ingår även i rollen.

För oss är din personlighet lika viktig som de formella meriterna och för att passa in hos oss är du självständig, har driv och tycker om att ge service samt är van att ge råd till verksamheten. Vidare är du noggrann men affärsmässig och lösningsorienterad.

Koncernspråket är engelska och vi förutsätter att du är flytande i såväl tal som i skrift i både svenska och engelska.

Det förekommer resor i arbetet, särskilt inom Sverige men även till de övriga nordiska länderna. Du kommer ensam att ansvara för all juridik inom det svenska bolaget men du kommer även att samarbeta med de övriga nordiska länderna.

Tjänsten kommer att arbeta nära de olika funktionerna inom bolaget och rapportera till CFO samt ingå eller vara adjungerad i ledningsgruppen för Sverige.

Vi erbjuder

Du erbjuds en spännande roll i en verksamhet med stor drivkraft och med en fantastisk möjlighet att få bygga upp en juristfunktion tillsammans med övriga interna funktioner i en internationell miljö.

Ansökan och kontakt

Stämmer beskrivningen in på dig? Välkommen med din ansökan till von Feilitzen & Partners som vi samarbetar med i denna rekrytering. Skicka din ansökan snarast med CV, personligt brev och betyg till rosita@vonfeilitzen.se dock senast den 15 april 2018. Om du har några frågor, ring gärna Rosita på 073-540 57 07. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Ansök nu