Jobb: Affärsorienterad jurist Easypark

Titel Affärsorienterad jurist Easypark
Plats Stockholm
Jobbinformation

Till vårt huvudkontor i Stockholm söker vi en driven och affärsorienterad jurist

EasyPark befinner sig i en mycket spännande och expansiv fas och vi söker en jurist som vill vara med på vår resa i ett ungt, entreprenörsdrivet företag. Som jurist hos EasyPark erbjuds du ett spännande och omväxlande arbete i en internationell miljö. Arbetet innebär ett nära samarbete med många olika funktioner inom företaget och du kommer att arbeta inom flera olika rättsområden på ett koncernövergripande plan. Du kommer utgöra ett stöd för ledningen och övriga funktioner med råd i juridiska frågor såväl i Sverige som i övriga världen. Du kommer att få vara med i olika projekt, internutbildning och kommer erbjudas att ta eget ansvar för flera verksamhetsområden.

Vi söker dig med cirka 2-4 års erfarenhet från advokatbyrå eller bolag. Vi erbjuder en bred tjänst som kommer att spänna över många olika rättsområden, såsom exempelvis kommersiell avtalsrätt, offentlig upphandling, försäkringsrätt, arbetsrätt, bolagsrätt, konkurrensrätt, IT-rätt, personuppgiftsfrågor samt marknadsföringsrätt. Du har god erfarenhet från kommersiell avtalsrätt och är van vid att utforma, granska och förhandla avtal. Erfarenhet av arbete med konkurrensrätt, arbetsrätt eller marknadsföringsrätt är meriterande. Förhandlingsvana och erfarenhet från M&A-transaktioner är också meriterande eftersom vi är inne i en expansiv fas.

Som person är du självgående, strukturerad och noggrann. Du är van att arbeta självständigt såväl som i projekt och är prestigelös samt tycker om att ge service. Du har god samarbetsförmåga och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du trivs i en föränderlig miljö då EasyPark präglas av engagemang och entreprenörsanda. Andra viktiga egenskaper är analysförmåga, integritet, mod och nyfikenhet. Vi sätter högt värde i att du är affärsmässigt orienterad, handlingskraftig och har en positiv attityd. Är du rätt person och har rätt ambition kommer du att kunna utvecklas mycket tillsammans med oss.

Vi är ett mångkulturellt företag och värdesätter därför internationell erfarenhet och mycket goda kunskaper i engelska i såväl tal som skrift är ett krav, då det är vårt koncernspråk. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Du kommer att rapportera till vår Head of Legal.

Stämmer beskrivningen in på dig vill vi att du genast skickar ditt CV, personliga brev och betyg till Rosita hos von Feilitzen & Partners som vi samarbetar med i denna rekrytering. Om du har frågor, kontakta gärna Rosita på 073-540 57 07 alternativt på e-mail: rosita@vonfeilitzen.se. Sista ansökningsdag är 31 januari 2018. Urval kommer dock att ske löpande.

About the company;

EasyPark is a leading digital service company focused on building the world’s most comprehensive marketplace for parking. The EasyPark app which lets drivers find and pay for parking and electric vehicle charging is the flagship product which is currently available in 10 European markets and Australia. EasyPark count their user base in millions and have triple digit growth. EasyPark is headquartered in Stockholm and the company has surpassed 200 full time staff globally.”

 

Ansök nu